VMHosting Ltd.

×
×

База Знань & Downloads

База Знань містить документацію написану нами про наші сервіси. Ви можете безпосереднь обрати розділ, або скористатись пошуком.

Статті

Згода на обробку персональних даних.

 

Згода на обробку персональних даних.
 
Я, клієнт сервісу VMHosting, даю свою згоду на обробку моїх персональних даних (у тому числі: збір, зберігання , систематизацію , зміну, видалення, використання, поширення, знеособлення, блокування), а саме прізвища, ім’я, по-батькові, місця проживання, контактних телефонів, факсів, адрес електронної пошти.
 
Метою використання персональних даних та їх подальшої обробки є отримання клієнтом послуг, що надаються сервісом VMHosting. Сервіс зобов'язується обробляти персональні дані клієнта в суворій відповідності до законодавства України про захист персональних даних.
 
Я, Клієнт, погоджуюся з тим, що Реєстратор має право знеособити мої персональні дані в цілях передачі (в тому числі транскордонної) іншим суб'єктам ринку реєстрації доменних імен.
 
Я, Клієнт, погоджуюся з тим, що Реєстратор має право передати мої дані іншим суб'єктам ринку реєстрації доменних імен у знеособленому вигляді.
 
Відкликання згоди на обробку персональних даних може бути здійснений шляхом направлення клієнтом відповідного розпорядження в простій, письмовій формі на поштову адресу сервісу. При цьому я, клієнт, згоден з тим, що такий відгук може спричинити наступні наслідки:
  • Відмова з боку сервісу у наданні послуг, в наслідок неможливості їх виконання без зазначених даних;
  • Видалення доменного імені/продукту, у разі неможливості його супроводу без наявності у сервісі таких даних.
 
Я, Клієнт, поточною згодою доручаю Сервісу VMHosting опублікувати свої персональні дані у базах даних відповідних сервісів у відкритому доступі в Інтернет, необхідних для роботи певних сервісів, служб, доменів.
 
Я , Клієнт , погоджуюся з тим , що мої персональні дані можуть бути передані іншому Реєстраторові, Адміністратору публічного домену, Оператору Реєстру, у разі, якщо виконувана операція вимагає ідентифікації клієнта як власника доменного імені.
 
Права клієнта по відношенню до його персональних даних визначені в ст.8 Закону України "Про захист персональних даних".

Чи була ця стаття корисною?
Не Подобається0 Подобається0
Перегляди: 7290

Powered by HostBill