VMHosting Ltd.

×
×

База Знань & Downloads

База Знань містить документацію написану нами про наші сервіси. Ви можете безпосереднь обрати розділ, або скористатись пошуком.

Статті

Створити новий віртуальний сервер

VMHosting

Як створити віртуальний сервер

Для того, що б створити віртуальний сервер потрібно виконати декілька кроків. Після закінчення виконання усіх кроків - сервер буде створено за декілька хвилин.

Отже, для початку потрібно в меню “Замовлення” обрати потрібний тарифни план:

Інформацію, щодо конкретного тарифного плану, буде показано на сторінці вибору. Базові елементи, по яких Ви маєте можливість визначитись з власним такрифним планом це: кількість віртуальних процессорів, кількість оперативної пам”яті, об”єм диску, швидкість доступу до мережі інтернет та кількість ай-пі адрес.

Після того, як Ви визначились з тарифним планом, Вам потрібно ввести ім”я серверу та на цьому ж етапі використати купон на знижку, якщо Ви його отримали.

У випадку, якщо Ви ще не є зареєстровними у нас та вперше створюєте віртуальний сервер, Вам обов”язково потрібно заповнити форму “Інформація про клієнта”. Якщо Ви не вперше користуєтесь нашими послугами, то Вам потрібно тільки увійти під власним обліковим записом, що був зареєстрований раніше. Для цього потрібно ввести адресу електронної пошти, пароль та натиснути “Вхід”.  Обов”язковим елементом є спосіб оплати. Вам потрібно вибрати з запропонованих способів той, що найбільше Вам імпонує.  Останній крок - Вам потрібно прочитати та ознайомитись з умовами надання сервісу. Якщо Вас усе влаштовує - будь-ласка поставте галочку та натисніть “Замовити”. В іншому випадку - просимо покинути наш сайт та не робити замовлення.

        Після замовлення(натискання кнопки “Замовити”) система перенаправить Вас до Панелі керування.

У Панелі керування буде доступний список усіх віртуальних серверів, які Ви замовляли. Також, Ви маєте можлвість керувати серверами за допомогою нашої Панелі керування. На сторінці, Ваш сервери, будуть доступні для перегляду у наступному вигляді:

  1. Ім”я сервера - ім”я, котре було присвоєно серверу. Це поле було введено Вами при замовленні;
  2. ІР-адреса - ІР-адреса, що була присвоєна серверу після його створення;
  3. Диск - кількість ГБ лискового простору, що було виділено для конкретного серверу;
  4. Пам”ять - кількість оперативної пам”яті;
  5. Ціна - вартість оплати у місяць за конкретний сервер;
  6. Статус - статус сервера. Активний - сервер створено та ним можливо користуватись(збудувати його). Очікується - система виділяє ресурси для того, що б Ви могли збудувати віртуальний сервер.

        

Детальніше переглянути властивості віртуального серверу (або збудувати його) можливо натиснувши на його ім”я.

Для того, що б збудувати сервер - потрібно натиснути “Додати новий сервер”, як показано на малюнку.

Після чого, система запропонує Вам увести характеристики віртуального серверу власноруч, бахуючись на доступних ресурсах, що були Вами придбані:

Усі поля є обов”язковими для заповнення. Ви маєте можливість власноруч обрати потрібну Вам операційну систему та фізичні характеристики серверу. Після завершення, потрібно натиснути “Створити новий віртуальний сервер”.

Система, одразу після натискання кнопки, розпочне створювати сервер. Доки сервер знаходиться у процесі створення, Ви не маєте можливсоті будь-що змінити. Вам потрібно зачекати від 2-ох до 10-ти хвилин, в залежності від обраного шаблону операційної системи.  Якщо Ви бажаєте, якимось чином для себе відзначити даний сервер, то у Вас є можливість додати потрібні теги.

        Зверніть увагу, у Вас є можливість переглянути характеристики віртуальногно серверу за допомогою меню, що розміщене вгорі:

Наприклад, на закладці “Мережа” є можливість редагувати параметри мережі для віртуального серверу: Інтерфейси, ІР-адреси, Фаєрвлол. Після будь-яких змін, що стосуються Інтерфейсів віртуального серверу та ІР-адрес - обов”я потрібно натиснути “Перебудувати мережу” для того, що б зміни вступили в дію.

Для прикладу, що б змінити швидкість доступу в мережу інтернет для певного мережевого інтерфейсу віртуального серверу, потрібно обрати закладку “Мережа”/”Інтерфейс” та натиснути “Редагувати” (у випадку, якщо потрібно додати новий інтерфейс - “Додати мережевий інтерфейс”).

Переж Вами з”являться характеристики мережевого інтерфейсу. Їх можливо змінювати так, як Вам зручно.

Обов”язково потрібно натиснути “Зберегти”, після того як Ви зробите будь-які зміни.

Налаштування фаєрволу виглядають наступним чином:

Тут ви можете додати або ж видалити існуючі правила для Вашого віртуального серверу.

Закладка “Білінг” виглядає так:

Тут Ви маєте змогу бачити дані щодо оплати послуги.

Отже, після того, як віртуальний сервер буде створено ви отримуєте можливість керувати ним особисто. На основній сторінці (“Перегляд”) характеристик Вашого віртуального сервер перед Вами буде доступна інформація про ай-пі адреси, тип ОС, ім”я серверу, тощо.

Тут, Ви маєте можливість завантажити сервер або зупинити його, переглянути історію, тощо. Коротка характеристика основних можливостей:

Консоль

Можливість підключитись до сервера  за допомогою консолі. Корисно, у випадку, якщо сервер втратив доступ до мережі інтернет.

Перезавантаження

Перезавантажити сервер.

Перевстановлення серверу

Перевстановити операційну систему на сервері.

Режим відновлення

Перезавантажити сервер у режимі відновлення. Завантаження відбудеться з аварійного образу. Тут Ви маєте можливість відновити дані серверу, тощо.

Логування

Переглянути історію по даному серверу

Поновити

Поновити(збільшити) характеристики віртуального серверу.

Видалити

Видалити віртуальний сервер.

Чи була ця стаття корисною?
Не Подобається0 Подобається0
Перегляди: 4544

Powered by HostBill