VMHosting Ltd.

×
×

Knowledgebase & Downloads

The knowledgebase provides documentation written by our team. Please select a category or search for answers.

Articles

Договір публічної оферти

Договір Публічної Оферти на послугу надання в оренду віртуальних ресурсів

Даний документ є офіційною пропозицією (публічною офертою) суб’єкта господарської діяльності (далі іменованого ВИКОНАВЕЦЬ) і містить всі істотні умови надання послуг (ст. Ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України).

Відповідно до п. 2 ст. 642 Цивільного Кодексу України (ЦКУ) в разі прийняття викладених нижче умов і оплати послуг юридична або фізична особа, яка провадить таким чином акцепт цієї оферти, стає ЗАМОВНИК.


Терміни:

Віртуальний сервер - альтернатива фізичному серверу, при якій штучно емулюється ряд певних комп’ютерних ресурсів;

Користувач - особа, що користуєтсья послугами компанії;

Контент - змістовна частина даних;

Послуга - дія, результат якої споживається користувачем;

Спам - розсилка небажаної кореспонденції, що несе у собі, в першу чергу, рекламний характер та ін., адресована особам, які не висловили бажання для  її отримання;

Сервіс “VMHosting” - усі послуги що надаються ТОВ "ВМХостинг", за допомогою веб-ресурсу http://www.vmhosting.com.ua/ ;

Особистий кабінет - індивідуальний розділ веб-ресурсу http://www.vmhosting.com.ua/, у якому користувач має змогу замовити послуги сервісу “VMHosting”, переглянути та сплатити  рахунки, поставити питання представникам компанії або повідомити про проблеми.

Публічний Договір про надання послуг оренди фізичного (виділеного) сервера

ТОВ "ВМХостинг", надалі ВИКОНАВЕЦЬ (офіційний сайт https://vmhosting.com.ua) і фізична особа, що замовляє і оплачує послуги оренди віртуальних ресурсів, надалі ЗАМОВНИК, з іншого боку, склали даний Договір про наступне:

1. Прийняття умов
ЗАМОВНИК погоджується прийняти і дотримуватися термінів і умов, зазначених в цьому документі, який пропонується ВИКОНАВЦЕМ. ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право змінювати ці терміни і умови. При будь-яких порушеннях термінів або умов надання послуг може бути призупинено для з'ясування обставин чи припинено без попереднього повідомлення. 

2. Підписання та відновлення взаємин
Обслуговування сервера відбувається на основі щомісячних договорів. Факт замовлення ЗАМОВНИКОМ послуги виділеного сервера є свідченням згоди ЗАМОВНИКА з цими правилами та укладення даного договору. Термін дії договору складає 1 місяць з дати надання послуг ЗАМОВНИКУ (якщо не обумовлено інше). Щомісячна плата повинна бути внесена повністю до закінчення місяця. Контракт у такому випадку продовжується автоматично на один календарний місяць, якщо жодна сторона не заявила про бажання перервати Договір.

3. Безпека і доступ
Дані, зазначені при реєстрації, повинні бути достовірними і забезпечувати належну ідентифікацію ЗАМОВНИКА у випадках, передбачених чинним законодавством. ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право вибірково перевіряти правильність зазначених при замовленні даних легальними методами. ЗАМОВНИК відповідальний за безпеку і належне використання логінів, паролів та іншої інформації і повинен робити всі необхідні кроки, щоб гарантувати, що вони зберігаються належним чином. ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності за будь-яку втрату конфіденційності чи будь-який збиток, що є результатом відмови ЗАМОВНИКА виконувати ці умови. ЗАМОВНИК приймаєте повністю відповідальність за всі дії, зроблені під паролем ЗАМОВНИКА - з відома ЗАМОВНИКА або без нього.

4. Послуги та порядок взаєморозрахунків
Послуги надаються за ціною, заявленою на вебсайті https://portal.vmhosting.com.ua. ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право в будь-який час змінювати, покращувати, припиняти, тимчасово або постійно, послуги (або будь-яку частину цього) з або без повідомлення, і ЗАМОВНИК погоджується, що ВИКОНАВЕЦЬ має на це законне право по відношенню до ЗАМОВНИКА або будь-якої третьої особи. ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право змінювати ціни за послуги. Повідомлення про зміну цін за послуги та зміну тарифних планів проводиться шляхом публікації їх на сайті. При зміні цін на послуги ЗАМОВНИКИ, що оплатили послуги заздалегідь, продовжують отримувати обслуговування за старою ціною і на колишніх умовах.

Оплата одноразових і абонентських платежів, за винятком оплати трафіку, повинна здійснюватися в порядку передоплати шляхом самостійного оформлення рахунків у системі білінгу, https://portal.vmhosting.com.ua/.

У випадку, якщо ЗАМОВНИК скористався послугами ВИКОНАВЦЯ, не зазначеними в раніше надісланому рахунку, ВИКОНАВЕЦЬ має право направити ЗАМОВНИКУ додатковий рахунок на оплату цих послуг, а ЗАМОВНИК зобов'язаний оплатити ці послуги не пізніше 5 днів з дня направлення вказаного рахунку.

У разі порушення ЗАМОВНИКОМ порядку оплати, визначеного Договором, Виконавець має право припинити надання всіх послуг ЗАМОВНИКУ.

Відповідальність і витрати за проходження платежів покладаються на ЗАМОВНИКА. ВИКОНАВЕЦЬ не може бути відповідальний за будь-які витрати, пов'язані з пошкодженням (збитком) або повною втратою даних, які ЗАМОВНИК може понести. ЗАМОВНИК зобов'язується резервувати всі дані і конфігурації за допомогою можливостей, наданих ВИКОНАВЦЕМ для резервного копіювання або на власний розсуд. ВИКОНАВЕЦЬ не відповідальний за підтримку будь-яких даних клієнта або конфігурації. ВИКОНАВЕЦЬ не відповідає за зміст інформації, що розміщується клієнтом на сервері.


Претензії ЗАМОВНИКА щодо оплачених, але не наданих послуг у повному чи частковому обсязі приймаються ВИКОНАВЦЕМ протягом 30 діб з моменту оплати послуг ЗАМОВНИКОМ. Починаючи з 31 доби з моменту оплати послуг ЗАМОВНИКОМ і надалі ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності за ненадані чи надані частково послуги згідно відповідної оплати.

5. Незапитувана масова/комерційна електронна пошта (SPAM)
ВИКОНАВЕЦЬ застосовує нульову політику терпимості щодо використання наданого ним сервера для відправки, отримання або просування незапитуваної масової/комерційної електронної пошти (spam). Ця політика поширюється на використання незапитуваної масової/комерційної електронної пошти (spam), щоб рекламувати Ваш вебсайт, навіть якщо spam не був посланий через наші системи. Будь-яке таке використання завершиться безпосереднім (негайним) припиненням надання усіх послуг ЗАМОВНИКУ і ЗАМОВНИК буде відповідальний за будь-які витрати, понесені ВИКОНАВЦЕМ в результаті таких дій.

6. Зобов'язання ЗАМОВНИКА
ЗАМОВНИК зобов'язаний дотримуватися правил, встановлених ВИКОНАВЦЕМ, або негайно відмовитися від його послуг. Користування послугами повинно відповідати міжнародному законодавству і загальноприйнятим нормам моралі. ЗАМОВНИК не повинен використовувати послуги ВИКОНАВЦЯ для будь-якої незаконної мети, в тому числі (але не обмежуючись), для публікації, показу якого незаконного матеріалу, який несе в собі загрози, а також зловмисну, образливу, шкідливу, шахрайську або дискредитує інформацію, або порушує права будь-якої третьої особи, включаючи (але не обмежуючись) права власності на інтелектуальну власність та авторські права, а також інформацію, яка заохочує злочинні дії.

7. ЗАМОВНИКУ заборонено
Використовувати сервіси ВИКОНАВЦЯ для отримання несанкціонованого доступу до будь-якої іншої системи або мережі. Така спроба буде розглядатися, як порушення чинного законодавства. ЗАМОВНИК повинен негайно повідомити ВИКОНАВЦЯ про будь-яку зміну адреси електронної пошти або інших необхідних для зв'язку з ЗАМОВНИКОМ даних - у разі неможливості зв'язатися з ЗАМОВНИКОМ для вирішення питання адміністратору надається право припинення акаунта, що створює проблеми для нормального функціонування мережі.

8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
У разі порушення ЗАМОВНИКОМ терміну виконання зобов'язань по оплаті щомісячних платежів за цим Договором, Виконавець має право призупинити надання відповідних послуг або в односторонньому порядку розірвати цей Договір. При цьому ЗАМОВНИК не звільняється від погашення заборгованості, що утворилася на дату розірвання Договору. При цьому вся інформація, що зберігається на потужностях ВИКОНАВЦЯ, видаляється без можливості відновлення.

ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності перед ЗАМОВНИКОМ за затримки і перебої в роботі, що відбуваються прямо або побічно з причини, яка знаходиться поза сферою розумного контролю з боку ВИКОНАВЦЯ.

ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальність за якість сервісів, необхідних для надання послуг, якщо їх організовують треті особи. ВИКОНАВЕЦЬ не має доступу до інформаційного змісту обладнання ЗАМОВНИКА і не несе відповідальності за достовірність і легальність інформації ЗАМОВНИКА, що перебуває під опікою ВИКОНАВЦЯ в рамках цього Договору. ЗАМОВНИК несе повну відповідальність за відповідність розміщеної на його обладнанні інформації чинному законодавству. У разі отримання від третьої сторони обґрунтованих претензій, що стосуються порушення закону або договору фактом розміщення (розповсюдження) ЗАМОВНИКОМ будь-якої інформації з використанням наданих послуг, ВИКОНАВЕЦЬ має право припинити надання ЗАМОВНИКУ відповідних послуг до вирішення суперечок у встановленому порядку. При цьому ЗАМОВНИК не звільняється від оплати часу дозволу суперечок.

ЗАМОВНИК самостійно відповідає за зміст інформації, переданої їм по мережі Інтернет, за її достовірність та правомірність її поширення.

ЗАМОВНИК зобов'язується не використовувати обладнання для:
масових розсилок (поштових, icq і т.п.) повідомлень рекламного характеру (СПАМ);
сканування портів інших серверів, підключених до мережі Інтернет;
генерації спрямованого надлишкового трафіку ведучого до відмови інших серверів, підключених до мережі Інтернет (DDOS).

При невиконанні однією із Сторін будь-якого положення цього Договору спірні питання врегульовуються шляхом переговорів. Якщо дозвіл суперечок і розбіжностей на основі взаємних домовленостей неможливо, то вони підлягають вирішенню в порядку, встановленому чинним законодавством.

9. Розірвання договору
Кожна зі сторін може достроково розірвати в односторонньому порядку цей Договір, повідомивши про це іншу сторону не менше ніж за 10 днів до передбачуваної дати розірвання Договору. Після закінчення дії Договору або у разі його розірвання сторони складають двосторонній акт, який є підставою для завершення взаєморозрахунків. У разі порушення ЗАМОВНИКОМ умов цього Договору, в тому числі шляхом допуску третіх осіб до розміщення матеріалів, зазначених у цьому пункті даного Договору, ВИКОНАВЕЦЬ має право негайно відключити від своєї мережі сервіси ЗАМОВНИКА і достроково розірвати цей Договір в односторонньому порядку. При цьому сума оплати, виробленої ЗАМОВНИКОМ відповідно до цього Договору, ЗАМОВНИКУ не повертається. ЗАМОВНИК можете передати ресурси іншому користувачеві, повідомивши ВИКОНАВЦЯ про таке бажання. Всі платежі, зроблені у ВИКОНАВЦЯ, повинні розглядатися, як остаточні, з-за характеру обслуговування та вартості забезпечення цього обслуговування повернення вироблених платежів визнається сторонами неможливим.

10. Компенсація і правова застереження
ЗАМОВНИК погоджується захищати ВИКОНАВЦЯ, його службовців і партнерів від всіх дій, вимог та витрат (включаючи, але не обмежуючись юридичними законними платами), які є результатом порушення Договору ЗАМОВНИКА, використання або неправильного вживання Послуг ЗАМОВНИКОМ, що надаються ВИКОНАВЦЕМ, а також повністю відшкодовувати витрати та збитки , що виникає в наслідок порушення ЗАМОВНИКОМ (свідомо чи по будь-якій іншій причині) прав третьої особи, включаючи (але не обмежуючи) права власності на інтелектуальну власність, і авторськими правами. Ні ВИКОНАВЕЦЬ, ні хто-небудь ще, хто був залучений до створення, виробництво або постачання послуг, не зобов'язані компенсувати ЗАМОВНИКУ або будь-якій третій особі будь-які втрати, понесені у зв'язку з наданням (або ненаданням) послуг (включаючи недбалість або порушення встановленого законом обов'язку) включаючи (але не обмежуючись): а) Економічна втрата будь-якого виду взагалі, або b) Втрата прибутку, ділових контактів, доходів або очікуваних заощаджень, або с) Втрата репутації ЗАМОВНИКА, або d) Збитки, що закінчується з будь-якої вимоги, зробленого будь-якою третьою особою , або е) Непряма або подальша втрата або збиток будь-якого характеру взагалі.

Якщо ВИКОНАВЕЦЬ перерве або припинить забезпечення будь-яких послуг через обставини поза його контролем, включаючи (але не обмежуючись) такі, як урядові дії, війна, бунти, протести, страйки або торгові суперечки (включаючи і з нашими власними службовцями), технічним відмовою ( невдачею), непридатністю (неготовністю) мережі, загальною непридатністю (неготовністю) Інтернету, відмови харчування, відмови комунікацій, екстремальні явища погоди, повені, пожежа або вибух, або через введення надзвичайного стану, ВИКОНАВЕЦЬ не може бути відповідальний за це.


11. Відповідальність сторін
11.1 ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності перед ЗАМОВНИКОМ чи третьою стороною за будь-які затримки, переривання, збитки чи втрати, що відбуваються:
- за несправності обладнання, яке є складовою частиною мережі;
- за несправності програмного забезпечення, чи помилки у роботі програмного забезпечення;
- через недостатню якість роботи ліній зв'язку, наданих іншими установами;
- в наслідок обставин непереборної сили в загальноприйнятому розумінні;
11.2 ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право призупинити обслуговування ЗАМОВНИКА або розірвати Угоду в безумовному порядку в наступних випадках:
- порушення ЗАМОВНИКОМ чинних норм користування мережею Інтернет;
- несплата або несвоєчасна оплата послуг ВИКОНАВЦЯ.
11.3 ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності за неправомірні дії ЗАМОВНИКА, що пов'язані з порушенням прав інтелектуальної власності, використанням наданих послуг для розсилання спаму та ін.


12. Врегулювання спорів
12.1 Сторони будуть регулювати шляхом переговорів будь-які спірні питання, розбіжності чи претензії, які можуть виникнути щодо цього Договору або у зв'язку з її виконанням.
12.2 Всі спірні питання розглядаються за наявності письмової заяви, переданої поштою або факсом.
12.3 У випадку, якщо сторони не зможуть досягнути згоди по спірним питанням шляхом переговорів, ці питання підлягають вирішенню згідно діючого законодавства України.
12.4 ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право призупинити надання послуг до вирішення спору.


13. Заключні положення
Надання послуг може бути закінчено або припинено негайно і без попереднього повідомлення, якщо ЗАМОВНИК буде не в змозі оплачувати ті платежі, які він повинен сплатити відповідно до наданих послугами і в терміни, обумовлені на вебсайті ВИКОНАВЦЯ або, якщо, на власний розсуд ВИКОНАВЦЯ, ЗАМОВНИК не дотримується умови, зазначені в цьому документі. ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право відмовити у наданні послуг або припинити надаються послуги будь на свій розсуд. ВИКОНАВЦЯ не несе відповідальності за повідомлення або не повідомлення третіх осіб про призупинення або ліквідації акаунту ЗАМОВНИКА і за можливі наслідки, що виникли в результаті такого попередження або його відсутності. ЗАМОВНИК згоден з тим, що ВИКОНАВЕЦЬ здійснює електронний моніторинг акаунту ЗАМОВНИКА час від часу і в установленому законом порядку має право надати доступ до вашого акаунту відповідним інстанціям.

 

14. Адреси та банківські реквізити ВИКОНАВЦЯ



ТОВ «ВМХостинг»

Юридична адреса: 33024, м. Рівне, вул. Князя Острозького 22/116

Поштова адреса: 79039, м.Львів, а/с 2468, ТОВ «ВМХостинг»

 
Банківські та податкові реквізити:

Р/р 26003053721606 в ПАТ КБ РФ "ПриватБанк"

МФО 325321

ЄДРПОУ: 41056600

 

Was this article helpful?
Dislike0 Like0
Views: 633

Powered by HostBill